Outplacement in Leeuwarden

Wanneer je te maken krijgt met outplacement, betekent dit een grote verandering in je leven. Je neemt afscheid van je vertrouwde werkomgeving en weet niet waar je terecht gaat komen. Dat brengt veel onzekerheid met zich mee. Er komen vast ook veel vragen opzetten als: Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Past mijn huidige vak nog bij me? Outplacementbureau ASBR in Leeuwarden kan je hiermee helpen.

Wat houdt outplacement in?

Locaite Outplacement LeeuwardenOutplacement betekent dat je onder begeleiding van een professionele outplacement coach deze verandering in je professionele leven gaat verwerken en op zoek gaat naar een nieuwe baan. Niet zomaar een baan, maar een baan die op jouw lijf geschreven staat. Waar ligt jouw kracht? Wat vind je echt leuk om te doen? Binnen welke functie komt jouw potentieel het beste tot zijn recht? In een outplacementtraject ga je antwoord zoeken op deze vragen om zo snel mogelijk weer de arbeidsmarkt te betreden.
Vestiging Leeuwarden
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Een outplacementtraject dat bij jou past

Een van de troeven van ons outplacementbureau in Leeuwarden is dat onze outplacement professionals aandacht hebben voor jou als persoon. Je kunt bij ons een compleet outplacementtraject volgen maar het is ook mogelijk om modulaire outplacementbegeleiding aan te vragen. Dit betekent dat je professionals inschakelt voor specifieke doelen als persoonsonderzoek, coachingsgesprekken, sollicitatietraining of advies van een recruiter.

Waarom kiezen voor outplacement van ASBR?

Outplacementbureau ASBR in Leeuwaarden is een begrip binnen de outplacementwereld. Al veel mensen hebben na hun ontslag met succes gebruikgemaakt van onze diensten. Profiteer ook van onze voordelen:

  • Gekwalificeerde en erkende outplacement professionals
  • Vaste coach tijdens je outplacementtraject
  • Maatwerk en persoonlijk contact
  • Groot netwerk aan potentiële werkgevers

Meer weten over outplacement in Leeuwarden?

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis oriententerend gesprek in Leeuwarden. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
[formidable id=13]