Outplacement in Groningen

ASBR helpt je carrière verder!

Om welke reden dan ook ben je op zoek naar een nieuwe baan. Of het nu gaat om een gedwongen ontslag, of dat je gewoon niet lekker in je vel zit, ASBR helpt je. Wij zijn een outplacementbureau dat je begeleidt in je zoektocht naar een nieuwe functie.

Volledig of Modulair Outplacement

ASBR biedt je twee verschillende pakketten: Volledig Outplacement en Modulair Outplacement. Bij Volledig Outplacement begeleiden we je van oriëntatie tot sollicitatie. Samen kijken we naar jouw wensen, competenties, sterktes, zwaktes en brengen we je kansen kaart. Voor meer informatie over Volledig Outplacement kijk je hier.

Wanneer je niet op zoek bent naar een volledig outplacementtraject, maar wel behoefte hebt aan ondersteuning op bepaalde vlakken, zoals sollicitatietraining, persoonsonderzoek of hulp van een recruiter, kies je voor Modulair Outplacement.

Gratis Inloopspreekuur in Groningen

Kantoor Outplacement GroningenElke eerste maandag van de maand (van 10.00 uur tot 11.00 uur) bieden wij je de mogelijkheid om je gratis te oriënteren op een outplacementtraject van ASBR. Tijdens dit spreekuur ga je in gesprek met één van onze coaches die alles kan uitleggen over het traject, de kosten en de mogelijkheden. We zien je graag verschijnen, de koffie staat klaar!

Locatie inloopspreekuur:

Kraneweg 48
9718 JSGroningen

 

Aanmelden voor het gratis inloopspreekuur?

[formidable id=12]

Waarom kiezen voor Outplacement van ASBR?

ASBR staat voor Ambition, Skills, Brains en Resources. Met onze overtuiging dat mensen met knowhow, kunde en expertise het kapitaal van een onderneming zijn, maken wij het verschil. Één van onze expertises is Psychologisch Advies en Trainingen, waarbij we ons richten op testen, assessments, training, coaching en outplacement. En dit is waarom jij in Groningen voor ons moet kiezen:

Onze voordelen

  • één vaste, GEKWALIFICEERDE ADVISEUR
  • CONTACT met je adviseur ZO VAAK JE WILT
  • begeleiding optimaal AANGEPAST AAN JOUW BEHOEFTES
  • beschikking over het uitgebreide ASBR-NETWERK AAN POTENTIËLE WERGEVERS
Schrijf je nu in!

Kies een outplacementbureau dat je verder helpt