Outplacement Enschede

ASBR helpt je graag!

Heb je gedwongen ontslag gekregen? Of zit je niet lekker in je vel binnen je huidige functie en neem je zelf ontslag? Dit soort beslissingen vallen meestal erg zwaar. Wat nu? Schakel de hulp in van ons team van het Outplacementbureau ASBR in Enschede.

Met een positieve blik op de toekomst!

Ons outplacementbureau in Enschede staat voor outplacement met een positieve blik op de toekomst. Het einde van je huidige baan kan een flinke tegenvaller zijn en gepaard gaan met veel emoties. Een outplacement coach helpt je om deze tegenvaller te verwerken. Je zult echter ontdekken dat het ook een begin kan zijn van een mooie nieuwe carrière. Samen met een outplacement coach ga je jouw sterke en zwakke punten en jouw wensen onderzoeken. Je leert om met een frisse blik, realistisch zelfbeeld en hernieuwd zelfvertrouwen nieuwe kansen te zien.

Bepaal zelf jouw outplacementtraject

locaties outplacement enschedeOmdat het om jouw toekomst gaat, kun je bij Outplacementbureau ASBR zelf bepalen hoe jouw outplacementtraject eruitziet. Je kunt kiezen voor een volledig outplacementtraject dat begint met een oriënterend gesprek en dat eindigt met het betreden van de arbeidsmarkt. Maar je kunt ook kiezen voor modulair outplacement, wanneer je geen behoefte hebt aan het volledige traject. Je kunt dan losse modules kiezen als persoonsonderzoek of een coachingsgesprek.
Locatie vestiging Enschede
Hengelosestraat 100
7514 AK Enschede

Voordelen van Outplacementbureau ASBR Enschede

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor ons outplacementbureau in Enschede. We hebben onze voordelen hier kort voor je op een rij gezet:

  • Eén vaste deskundige outplacement coach
  • Contacteer je coach zo vaak als nodig
  • Outplacement afgestemd op het individu
  • Groot netwerk aan potentiële werkgevers

Kosteloos kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over Outplacementbureau ASBR in Enschede? Neem dan hier contact met ons op om een afspraak te maken voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Aanmelden voor het gratis oriënterend gesprek?

[formidable id=13]