Outplacement in Emmen

Zit je binnenkort zonder baan? Heb je moeite om met deze verandering om te gaan, omdat je niet weet wat je volgende carrièrestap zal zijn? Of omdat je niet meer zeker bent van wat jouw kwaliteiten zijn? Dan helpen wij van het outplacementbureau ASBR in Emmen je graag verder.

Outplacementtraject op maat

Een outplacementtraject kan voor iedereen anders zijn. Het gaat immers om jouw unieke loopbaan. Waar heb jij behoefte aan? Je kunt bij ons outplacementbureau terecht voor een compleet outplacementtraject of voor modulair outplacement. In het eerste geval begeleiden we je van oriëntatie tot het vinden van een nieuwe baan. Bij modulair outplacement kies je specifieke begeleiding, bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatietraining, persoonsonderzoek, coachingsgesprek of advies van een recruiter.

Professionals in outplacement in Emmen

Locatie Outplacement EmmenBinnen ons outplacementbureau in Emmen kun je rekenen op professionals met veel ervaring in het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar een passende baan. Er staan adviseurs voor je klaar die werken volgens de NIP-gedragscodes (Nederlands Instituut voor Psychologen) en die erkend zijn door de Vereniging van Loopbaanadviseurs (NOLOC).

Adresgegevens locatie Emmen
Jules Verneweg 13-17
7821 AD Emmen
 

De missie van ASBR als outplacementbureau

Het is onze missie om mensen bij te staan in hun ontdekkingstocht naar hun unieke kwaliteiten en wensen op professioneel vlak, om zo een baan te vinden die perfect bij hen past. Je kun bij ons rekenen op voordelen als:

  • Eén vaste gekwalificeerde adviseur
  • Contact met je adviseer zo vaak je wilt
  • Individueel begeleidingstraject
  • Toegang tot netwerk met veel potentiële werkgevers

Gratis oriënterend gesprek in Emmen

Op zoek naar een outplacementbureau in Emmen? Dan staan de mensen van Outplacementbureau ASBR in Emmen graag voor je klaar. Meld je vandaag nog aan voor een gratis oriënterend gesprek.

Aanmelden voor het gratis oriënterend gesprek?

[formidable id=13]