Modulair outplacementtraject van ASBR

  • Verschillende modules waaruit je zelf een keuze kunt maken.
  • Geen volledig traject die je hoeft te volgen.
  • Adequate en professionele begeleiding.
  • Zorgt voor nieuwe inzichten en helpt je verder op weg.

 

Naast het modulair outplacementtraject biedt ASBR ook een volledig outplacementtraject, waarbij je van werk naar werk wordt begeleid en alle aspecten die betrekking hebben op jouw loopbaan aan bod komen.

 

Vrijblijvend gesprek

Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend en kosteloos kennis te maken met ASBR. Met een coach bespreek je wat je wensen zijn en hoe een outplacementtraject tot het gewenste resultaat gaat leiden. Tijdens dit oriënterend gesprek ligt de focus op het kennismaken en inventariseren van wat je nodig hebt.

Beschikbare modules modulaire begeleiding

Je kunt kiezen uit meerdere losse modules:

1. ARBEIDSMARKT ORIËNTATIEGESPREK

Deze module heeft het doel om te heroriënteren rond je toekomstige loopbaan en het verkrijgen van nieuw perspectief. De aandacht gaat uit naar de situatie zoals die nu is en de impact hiervan op jou. Daarbij wordt gekeken naar de achtergrond van in het verleden gemaakte loopbaankeuzes, je kwaliteiten, je interesses en ambities. De module duurt ongeveer anderhalf uur.

2. PERSOONSONDERZOEK

Wil je graag alle aspecten van jouw loopbaan duidelijk in beeld krijgen? Door middel van deze module ontstaat een helder zicht op je capaciteiten, je vaardigheden, je persoonlijkheid, je achtergrond, je affiniteiten en interesses en passende loopbaanrichtingen. Het loopbaanonderzoek duurt een hele dag.

3. COACHINGSGESPREKKEN

Loop je rond met vragen waarvan je het antwoord niet kunt vinden? Of lukt het je niet om concrete stappen te zetten? Dan kan een loopbaancoach je hierin gericht ondersteunen en begeleiden. De coaching is afgestemd op jouw specifieke vraagstelling.

De begeleiding bestaat doorgaans uit vijf gesprekken van één tot anderhalf uur.
Het aantal gesprekken kan natuurlijk verder uitgebreid worden wanneer je dat wilt.

4. ADVIES VAN EEN RECRUITER

Tijdens deze module krijg je concreet advies over hoe je moet handelen op de arbeidsmarkt. Jouw CV wordt bekeken en je krijgt onder andere tips over social media en de relevante wervingskanalen. De recruiter heeft veel ervaring met functievervulling op de arbeidsmarkt in diverse branches.

Het consult zal in principe 1,5uur duren. Je bepaalt daarna zelf of er vervolggespreken nodig zijn.

 

Waarom outplacement bij ASBR?

  • Resultaat is verzekerd, ongeacht de persoonlijke omstandigheden en leeftijd.
  • Bij ASBR staat kwaliteit voorop; het outplacementtraject is maatwerk en persoonlijk contact is hierbij van groot belang. De privacy van de deelnemers en de integriteit van de adviseurs worden gewaarborgd.
  • Gedurende het hele traject heb je één vaste coach / adviseur. Onze adviseurs zijn ervaren en gekwalificeerde professionals, zij hanteren de NIP-gedragscodes (Nederlands Instituut voor Psychologen) en zijn tevens NOLOC-gecertificeerd (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten).
  • Via ASBR heeft u beschikking over een groot netwerk aan potentiële werkgevers.
Wil je meer informatie over Outplacement van ASBR?
Vraag dan ons gratis informatiepakket aan!

Iets voor jou?

MELD JE AAN!