Modulair outplacementtraject van ASBR

Bij ontslag is outplacement het middel voor een positieve wending in je (werkzame) leven. ASBR begeleidt outplacementkandidaten deskundig en adequaat. Resultaat is verzekerd, ongeacht de persoonlijke omstandigheden en leeftijd.

Outplacement is de professionele begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe functie. Het traject is afgestemd op je specifieke omstandigheden en loopbaandoelen. ASBR staat voor een aanpak, die grote persoonlijke aandacht combineert met een doelgerichte marktbewerking.

Modulair outplacement is zeer geschikt wanneer je wel begeleiding nodig hebt, maar geen behoefte hebt aan een volledig outplacementtraject.
Het modulaire outplacementtraject biedt verschillende modules waaruit je een keuze kan maken.

Checkmarks
oolong-827397_640

Vrijblijvend gesprek

Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend en kosteloos kennis te maken met ASBR. Met een coach bespreek je wat je wensen zijn en hoe een outplacementtraject tot het gewenste resultaat gaat leiden. Tijdens dit oriënterend gesprek ligt de focus op het kennismaken en inventariseren van wat je nodig hebt.

Beschikbare modules modulaire begeleiding

Je kunt kiezen uit meerdere losse modules:

1. ARBEIDSMARKT ORIËNTATIEGESPREK

Het doel van dit gesprek is te komen tot heroriëntatie rond je toekomstige loopbaan en het verkrijgen van nieuw perspectief.
De aandacht gaat uit naar de situatie zoals die nu is en de impact hiervan op jou. Daarbij wordt gekeken naar de achtergrond van in het verleden gemaakte loopbaankeuzes, je kwaliteiten, je interesses en ambities. De duur van dit gesprek is anderhalf uur.

2. PERSOONSONDERZOEK

Een loopbaanonderzoek geeft een helder beeld van je potentieel. Er ontstaat een helder zicht op je capaciteiten, je vaardigheden, je persoonlijkheid, je achtergrond, je affiniteiten en interesses en passende loopbaanrichtingen. Op basis hiervan kan een gerichte keuze gemaakt worden met betrekking tot een ander beroep of een andere functie.Het loopbaanspreekuur duurt een hele dag.

3. COACHINGSGESPREKKEN

Wanneer je moeite hebt om zelfstandig antwoorden op vragen te vinden of concrete stappen te zetten, dan kan een loopbaancoach je hierin gericht ondersteunen en begeleiden. Coaching is maatwerk en is afgestemd op jouw specifieke vraagstelling. De begeleiding bestaat doorgaans uit vijf gesprekken van één tot anderhalf uur.

De frequentie is afhankelijk van jouw eigen behoefte. Het aantal ge- sprekken kan natuurlijk verder uitgebreid worden wanneer je dat wilt.

4. ADVIES VAN EEN RECRUITER

De recruiter beschikt over vele jaren ervaring met functievervulling op de arbeidsmarkt in diverse branches. Hij of zij voorziet je in een gesprek van anderhalf uur van concreet advies. Je krijgt onder meer een inhoudelijke reactie op je cv en antwoorden op vragen over arbeidsmarktkansen/mogelijkheden. De recruiter voorziet je van actueel nieuws en tips rondom social media en relevante wervings- kanalen. Het consult beperkt zich in principe tot anderhalf uur.

Je bepaalt daarna zelf of er vervolggesprekken nodig zijn.

Waarom outplacement bij ASBR?

  • Resultaat is verzekerd, ongeacht de persoonlijke omstandigheden en leeftijd.
  • Bij ASBR staat kwaliteit voorop; het outplacementtraject is maatwerk en persoonlijk contact is hierbij van groot belang. De privacy van de deelnemers en de integriteit van de adviseurs worden gewaarborgd.
  • Gedurende het hele traject heb je één vaste coach / adviseur. Onze adviseurs zijn ervaren en gekwalificeerde professionals, zij hanteren de NIP-gedragscodes (Nederlands Instituut voor Psychologen) en zijn tevens NOLOC-gecertificeerd (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten).
  • Via ASBR heeft u beschikking over een groot netwerk aan potentiële werkgevers.
Wil je meer informatie over Outplacement van ASBR? Vraag dan ons gratis informatiepakket aan! In de mobiliteitstrainingen van ASBR worden kandidaten intensief getraind om zich optimaal te presenteren op de arbeidsmarkt. Overtuigd?

GRATIS aanvragen!