Ben jij geschikt voor de LoopbaanBoost?

Kan jouw carrière wel een boost gebruiken? Heb je zin om je loopbaan nu eens echt grondig onder de loep te nemen? Ben je ambitieus, maar kun je wel wat deskundige loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies en -expertise gebruiken? Heb je lef en durf je het over een andere boeg te gooien? En bruis je van de energie om hard met jezelf aan de slag te gaan? Dan is de LoopbaanBoost iets voor jou!

ASBR_Loopbaanboost_slider_blikje

Geef je carrière een zetje! 

De LoopbaanBoost is bedoeld voor werknemers die functioneren op MBO+-, HBO- en WO-niveau. Je hebt geen gebrek aan ambitie, maar kunt wel een paar extra ogen en oren gebruiken om sturing te geven aan je loopbaan. Zodat je je carrière op koers komt. Dat kan een stapje hoger zijn, of juist de diepte in. Of iets totaal anders!

Je loopbaan een boost geven: wat is dat precies?

Dat kan voor iedereen iets anders betekenen. Soms leidt een loopbaanoriëntatie tot een opnieuw bewust voor anker gaan in de huidige functie. Soms voelt iemand de noodzaak om de eigen arbeidsmarktwaarde eens kritisch onder de loep te nemen en gerichte acties te ondernemen. Soms voelt het alsof je op werkgebied ‘voortkabbelt’ en weet je niet precies wát, maar wel dát er iets moet veranderen.

De LoopbaanBoost helpt jou verder, bijvoorbeeld… 

  • Als je halverwege de veertig bent en voor de keuze staat: blijf ik doen wat ik nu doe, of maak ik in de tweede helft van mijn carrière een switch?
  • Als persoonlijke of organisatieveranderingen je dwingen om je te oriënteren op je loopbaan. Waar liggen je kansen? Wat zijn je opties? Zijn er mogelijkheden waar je zelf nog niet eens aan had gedacht? Wat is jouw droombaan? Is dit het moment om te doen wat je altijd al graag écht wilde?
  • Als je heel tevreden bent met je huidige baan, maar niet de mogelijkheid hebt om binnen het bedrijf verder te groeien. Welke opties heb je?
  • Als je er al langer over na zit te denken om voor jezelf te beginnen en wilt onderzoeken of je ondernemersbloed hebt.

 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je in korte tijd meer inzicht in jezelf en/of in je loopbaan, je wensen en je mogelijkheden krijgen? Onder deskundige begeleiding van onze loopbaanexperts?

Neem dan snel contact op of schrijf je direct in voor de LoopbaanBoost!
Of laat ons jou bellen!

Loopbaanbegeleiding waarbij je hard aan het werk moet!

De LoopbaanBoost vergt de nodige inzet en tijd van je. Daarom moet je intrinsiek gemotiveerd zijn om deel te nemen aan het programma. Je gaat keihard aan de slag met jezelf! Waar liggen je competenties, welke interesses heb je, waar heb je affiniteit mee? Wat voor type mens ben je, wat zijn je waarden en je drijfveren? In welke werkomgeving floreer jij? Kortom: wat wil je en wat kun je? Dat wordt jouw nieuwe loopbaandoel!

Wil je meer informatie ontvangen over loopbaanbegeleiding door ASBR?
Vraag dan vrijblijvend het LoopbaanBoost-informatiepakket aan!

GRATIS aanvragen! Of neem direct contact op